Our Team

Onze getalenteerde groep journalisten en verslaggevers op etterbeekentransition.be zet zich in om up-to-date nieuws en inzichtelijke inhoud te leveren aan de lokale gemeenschap van Etterbeek. Met een gedeelde passie voor journalistiek en een streven naar uitmuntendheid, werkt ons team onvermoeibaar om u op de hoogte te houden van de laatste evenementen, verhalen en ontwikkelingen in en rond het gebied.

Maak kennis met de gezichten achter het nieuws:

Emma Thompson (hoofdredacteur): Emma brengt haar uitzonderlijke redactionele vaardigheden en jarenlange ervaring met zich mee om ervoor te zorgen dat elk artikel op etterbeekentransition.be voldoet aan de hoogste kwaliteits- en nauwkeurigheidsnormen. Met haar scherpe oog voor detail zorgt ze ervoor dat onze nieuwsverhalen goed onderbouwd zijn en op een boeiende manier worden gepresenteerd.

Alex Patel (onderzoeksjournalist): Alex is onze toegewijde onderzoeker, bekend om zijn vasthoudendheid en niet-aflatende zoektocht naar de waarheid. Met een talent voor het blootleggen van verborgen verhalen, duikt Alex onbevreesd in complexe kwesties om licht te werpen op zaken die van invloed zijn op de gemeenschap.

Sarah Chen (politieke correspondent): Sarah is onze scherpzinnige politieke correspondent en biedt inzichtelijke analyses en berichtgeving over lokale en nationale politiek. Met haar diepgaande kennis van politieke landschappen houdt ze onze lezers op de hoogte van de beslissingen en het beleid die Etterbeek vormgeven.

Max Rodriguez (Sportschrijver): Max is onze gepassioneerde sportliefhebber en brengt je alle spannende updates uit de sportwereld. Met zijn uitgebreide kennis van verschillende atletiekdisciplines dekt hij alles, van lokale sportevenementen tot internationale toernooien.

Sophie Martin (Lifestyle and Culture Reporter): Sophie is onze lifestyle- en cultuurgoeroe die de levendige structuur van Etterbeek verkent. Van lokale kunsttentoonstellingen tot de nieuwste eettrends, Sophie stelt meeslepende verhalen samen die de essentie van de uiteenlopende interesses van de gemeenschap weergeven.

David Wilson (technologiecorrespondent): David is onze technisch onderlegde expert en houdt u op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. Met zijn vermogen om complexe concepten te ontleden, overbrugt hij de kloof tussen technologie en ons dagelijks leven.

Samen streeft ons team van etterbeekentransition.be naar een uitgebreide dekking, zodat u nooit iets mist. We zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbaar, onbevooroordeeld nieuws en boeiende inhoud die het dynamische karakter van Etterbeek en zijn mensen weerspiegelt.

Blijf in contact met etterbeekentransition.be en laat ons uw vertrouwde bron zijn voor nieuws, inzichten en verhalen die belangrijk voor u zijn!